31.OKTOBER 2024
MPN FAGDAG
MPN FAGDAG
Program
10:00 – 10:20
Fra Aker Biomarine sin fabrikk på Ski
Hanne Trømborg – Aker Biomarine ASA; Site and Operation Director
10:20 – 10:40
Industriutslippsdirektivet – orientering, oppdatering
Turid Lesteberg - Miljødirektoratet; senioringeniør
og Jan Meling, - Statsforvalteren i Rogaland; seniorrådgiver
11:00 – 11:20
Laksehydrolysat til laksefôr
Ingrid Sandbakken – Nutrimar AS; Nærings-PhD
11:30 – 12:40
LUNSJ
12:40 – 13:00
How feed quality influences growth of salmonids
Adel El-Mowafi – Cargill Aqua Nutrition; R&D Director-Special projects
13:00 – 13:20
Kan satsing på hygiene gi økonomisk avkastning?
Terje Nygard – Ecolab; Technical Excellence Specialist Dairy, F&B INDUSTRY Nordic
13:20 – 13:40
Biologisk rensing av avløpsvann – i lys av Industriutslippsdirektivet og BAT
Kine Svensson – GoodTech; Senior Process Engeneer
14:00 – 14:20
Mot null avfall fra fiskeoppdrett og fiskeforedling
Ørjan Jansen – AMOF-Fjell Process Technology; CPO
Ridaya Sharma – AMOF-Fjell Process Technology; Process engineer /sales
14:20 – 14:40
Miljøteknologiske løsninger fra Fjell Technology Group
Roy Olav Hovlid – Fjell Technology Group CCO
15:00 – 15:30
Analyser av arsen i sjømat, fôr og nye fôrråvarer
Veronika Sele - Havforskningsinstituttet; forsker
og Arne Duinker - Havforskningsinstituttet; forsker
15:30 – 15:50
"How can enzymes create value in food processing?” – prinsipper og praktiske erfaringer
Lars Peter Andersen – Tailorzyme; CEO
10:00 – 10:20
Fra Aker Biomarine sin fabrikk på Ski
Hanne Trømborg – Aker Biomarine ASA; Site and Operation Director
10:20 – 10:40
Industriutslippsdirektivet – orientering, oppdatering
Turid Lesteberg - Miljødirektoratet; senioringeniør
og Jan Meling, - Statsforvalteren i Rogaland; seniorrådgiver
11:00 – 11:20
Laksehydrolysat til laksefôr
Ingrid Sandbakken – Nutrimar AS; Nærings-PhD
11:30 – 12:40
LUNSJ
12:40 – 13:00
How feed quality influences growth of salmonids
Adel El-Mowafi – Cargill Aqua Nutrition; R&D Director-Special projects
13:00 – 13:20
Kan satsing på hygiene gi økonomisk avkastning?
Terje Nygard – Ecolab; Technical Excellence Specialist Dairy, F&B INDUSTRY Nordic
13:20 – 13:40
Biologisk rensing av avløpsvann – i lys av Industriutslippsdirektivet og BAT
Kine Svensson – GoodTech; Senior Process Engeneer
14:00 – 14:20
Mot null avfall fra fiskeoppdrett og fiskeforedling
Ørjan Jansen – AMOF-Fjell Process Technology; CPO
Ridaya Sharma – AMOF-Fjell Process Technology; Process engineer /sales
14:20 – 14:40
Miljøteknologiske løsninger fra Fjell Technology Group
Roy Olav Hovlid – Fjell Technology Group CCO
15:00 – 15:30
Analyser av arsen i sjømat, fôr og nye fôrråvarer
Veronika Sele - Havforskningsinstituttet; forsker
og Arne Duinker - Havforskningsinstituttet; forsker
15:30 – 15:50
"How can enzymes create value in food processing?” – prinsipper og praktiske erfaringer
Lars Peter Andersen – Tailorzyme; CEO