Marint Protein Nettverk
  • Om MPN
  • Kommende Arrangementer
  • Om medlemmene
  • Team MPN
  • Arkiv
    • FAGDAGER >
      • 2024 OKTOBER
      • NOV 2023
      • NOV 2022
      • NOVEMBER 2020
      • NOVEMBER 2019
      • FEBRUAR 2019 >
        • Februar 2019 - REFERAT
      • 2017
      • 2016
    • MEDLEMSMØTER
  • Kontakt
  • Blogg
  • Om MPN
  • Kommende Arrangementer
  • Om medlemmene
  • Team MPN
  • Arkiv
    • FAGDAGER >
      • 2024 OKTOBER
      • NOV 2023
      • NOV 2022
      • NOVEMBER 2020
      • NOVEMBER 2019
      • FEBRUAR 2019 >
        • Februar 2019 - REFERAT
      • 2017
      • 2016
    • MEDLEMSMØTER
  • Kontakt
  • Blogg
31.OKTOBER 2024
MPN FAGDAG

Program

10:00 – 10:20
Fra Aker Biomarine sin fabrikk på Ski
Hanne Trømborg – Aker Biomarine ASA; Site and Operation Director

10:20 – 10:40
Industriutslippsdirektivet – orientering, oppdatering
Turid Lesteberg - Miljødirektoratet; senioringeniør
og Jan Meling, - Statsforvalteren i Rogaland; seniorrådgiver


11:00 – 11:20
Laksehydrolysat til laksefôr
Ingrid Sandbakken – Nutrimar AS; Nærings-PhD

11:30 – 12:40
LUNSJ

12:40 – 13:00
How feed quality influences growth of salmonids
Adel El-Mowafi – Cargill Aqua Nutrition; R&D Director-Special projects

13:00 – 13:20
Kan satsing på hygiene gi økonomisk avkastning?
Terje Nygard – Ecolab; Technical Excellence Specialist Dairy, F&B INDUSTRY Nordic

13:20 – 13:40
Biologisk rensing av avløpsvann – i lys av Industriutslippsdirektivet og BAT
Kine Svensson – GoodTech; Senior Process Engeneer

14:00 – 14:20
Mot null avfall fra fiskeoppdrett og fiskeforedling
Ørjan Jansen – AMOF-Fjell Process Technology; CPO
Ridaya Sharma – AMOF-Fjell Process Technology; Process engineer /sales   

14:20 – 14:40
Miljøteknologiske løsninger fra Fjell Technology Group
Roy Olav Hovlid – Fjell Technology Group CCO

15:00 – 15:30
Analyser av arsen i sjømat, fôr og nye fôrråvarer 
Veronika Sele - Havforskningsinstituttet; forsker
og Arne Duinker - Havforskningsinstituttet; forsker

15:30 – 15:50
"How can enzymes create value in food processing?” – prinsipper og praktiske erfaringer
Lars Peter Andersen – Tailorzyme; CEO


Marint Protein Nettverk, c/o Hans-Jacob Skarpeid, Gamleveien 13, 1434 Ås. Org.nr. 912196615.  Tlf 9203 1867.