Marint Protein Nettverk
  • Start
  • Om
  • Medlemmer
  • Kontakt
  • Bilder
  • Aktiviteter
    • FAGDAGER >
      • NOVEMBER 2020 >
        • Nov2020_presentasjoner
      • NOVEMBER 2019
      • FEBRUAR 2019 >
        • Februar 2019 - REFERAT
      • 2017
      • 2016
    • ÅRSMØTER
    • MEDLEMSMØTER >
      • August 2017
    • Andre møter
  • NORM
  • Start
  • Om
  • Medlemmer
  • Kontakt
  • Bilder
  • Aktiviteter
    • FAGDAGER >
      • NOVEMBER 2020 >
        • Nov2020_presentasjoner
      • NOVEMBER 2019
      • FEBRUAR 2019 >
        • Februar 2019 - REFERAT
      • 2017
      • 2016
    • ÅRSMØTER
    • MEDLEMSMØTER >
      • August 2017
    • Andre møter
  • NORM

MARINT PROTEIN NETTVERK FAGDAG 2016:

FagDagen som Marint Protein Nettverk (MPN),  i samarbeid med Arena Innovasjon Torskefisk (AIT), arrangerte  
 9. november 2016 på Gardermoen ble en suksess med nesten 100 påmeldte.
Vi takker foredragsholdere og alle deltagere for innsatsen og ser frem til å se dere alle sammen igjen ved neste korsvei.
MPN er overbevist nå at marine proteiner har store potensialer i pet-food industrien og vil arrangere et spesial seminar med dette som tema i mai 2017. Vi vil også  invitere dere alle til en Nordisk konferanse om pet-food i København i oktober 2017. 
Vi ser frem til 2017 alle utfordringer og gleder oss.
PROGRAM 2106.
10.00 – 10.10  Velkommen, ordstyrer Jostein Refsnes, leder av Marint Protein Nettverk.

Tema 1: Hvitfiskindustriens strategi for utnyttelse av biprodukter og restråstoff.
10.10 – 10.30 Departementets arbeid for økt bruk av restråstoff,
                                 Statssekretær Ronny Berg, Nærings- og fiskeridepartementet.

10.30 – 10.50 Hvitfisk industriens potensialer.
                                  Arne E. Karlsen,  CFO Nergård AS.
                        

10.50 – 11.10 Hvordan realisere potensialene i hvitfisk næringen?
                                 Keven Vottestad, Arena Innovasjon Torskefisk, Myre.
                                    
​ 
11.10 – 11.30   Krav i næringsmiddelhygieneregelverket til håndtering av restråstoff på fartøy.                
                                  Seniorrådgiver Trygve Helle i seksjon sjømat i hovedkontoret i Mattilsynet.                   
                                  
 
11.30-12.20 Lunch
 
Tema 2: Marine Proteiner i spesialprodukter til pet-food:
12.20 – 12.50  Trends in advanced Pet Food
  •  Specialities in pet-food, treats and in feed, opportunities for Norwegian marine proteins.
  •    Freeze drying in pet-feeds and treats.
                                 Bob Hansson, Pet Horizons Ltd. UK.                                                                    
                              

      
12.50 – 13.10  Presentation on trends in US pet food/treats.
                                 Brad Riley, 3D Corporate Solutions.
                        

13.10 - 13.30  By product or Right product? Its all about right applications! 
                               Milka.K Tesla Passion4feed AS
                        

13.30 -13.50   Humanization of pet food - Implications for the raw material supply chain
                                 David Primrose, Synergy Food Ingredients Ltd.                                                                
                        
 
 
13:50 – 14:10 Pause/Mingling
 
 
 
14:10 – 14:30  Hvorfor hydrolysater i pet-food?
                                  Utviklingssjef kjæledyrfôr Hallgeir Sterten, Felleskjøpet Fôrutvikling AS, Trondheim
                                         
                                                                                  
14.30 – 14:45  Ny norsk teknologi: opprinnelsestesting av fiskemel.
                                   Erik Fuglseth, CTO OmegaVeritas AS
                        
                                                                
Tema 3: Industri Cases:
14.45 -15.05   Crispea Fish™, a super-premium functional treat for dogs and cats.                         
                                Laura Gil Martens, R&D Manager AM Nutrition.                                               
                                
 
15.05 -15.25   Utnyttelse av restråstoff i Myre Havn - potensial og muligheter.                                                       
                                Geir Olsen i Vesterålen Marine Proteiner
 
 
15.25 -15:45   Luksus mat til pus og andre spennende prosjekter.                                                       
                                Olav Steimler CEO i Arctic Linefish AS i Ervik Havfiske Gruppen. 


15.45 - 16.05 Fra fiskeslo til superproteiner.
                               Alfred Hanstensen, Professor på Universitet i Bergen og fiskebåtreder i
                               Halstensen Granit AS

 
16.05 -16. 25  Betydningen av fôr og fôring under langløp med sledehund.
                                 Hundekjører Thomas Wærner, Vinner av Finnmarksløpet 2013 og Rookie of the year i Itidarod i 2015.
                                 
                                         
16.25-16.30   Oppsummering/spørsmålsrunde som avslutning. 
Alle  foredragene:

1611_marint_protein_nettverk_omegaveritas.pdf
File Size: 1232 kb
File Type: pdf
Download File

2016_-_hydrolysater_i_petfood_-_hallgeir_sterten.pdf
File Size: 1310 kb
File Type: pdf
Download File

2016_11_09_rbe_-__aul__marint_prostein_nettverk_ronny_berg.pdf
File Size: 995 kb
File Type: pdf
Download File

20161109_marint_protein_nettverk_trygve_helle.pdf
File Size: 675 kb
File Type: pdf
Download File

crispea_fish_-_mpn_fagdag_nov._2016_laura_martens.pdf
File Size: 1051 kb
File Type: pdf
Download File

by_product_or_right_product_-_fag_dag_november_2016__milka_tesla.pdf
File Size: 1758 kb
File Type: pdf
Download File

ervik_havfiske_gruppen_presentasjon___erevik_havfiske.pdf
File Size: 2584 kb
File Type: pdf
Download File

fra_fiskeslo_til_superproteiner_marint_protein_nettverk_9_nov_2016_halstensen.pdf
File Size: 3594 kb
File Type: pdf
Download File

humanization_of_petfood_-_implications_for_rm_supply_david_primrose.pdf
File Size: 2143 kb
File Type: pdf
Download File

mpn_fagdag_bob_hanson_.pdf
File Size: 658 kb
File Type: pdf
Download File

marint_protein_nettverk_fagdag_keven.pptx
File Size: 16508 kb
File Type: pptx
Download File

utnyttelse_av_restråstoff_i_myre_havn_i_power_point.pptx
File Size: 54 kb
File Type: pptx
Download File

Marint Protein Nettverk, c/o Hans-Jacob Skarpeid, Gamleveien 13, 1434 Ås. Org.nr. 912196615.  Tlf 9203 1867.