Marint Protein Nettverk
  • Start
  • Om
  • Medlemmer
  • Kontakt
  • Bilder
  • Aktiviteter
    • FAGDAGER >
      • NOVEMBER 2020 >
        • Nov2020_presentasjoner
      • NOVEMBER 2019
      • FEBRUAR 2019 >
        • Februar 2019 - REFERAT
      • 2017
      • 2016
    • ÅRSMØTER
    • MEDLEMSMØTER >
      • August 2017
    • Andre møter
  • NORM
  • Start
  • Om
  • Medlemmer
  • Kontakt
  • Bilder
  • Aktiviteter
    • FAGDAGER >
      • NOVEMBER 2020 >
        • Nov2020_presentasjoner
      • NOVEMBER 2019
      • FEBRUAR 2019 >
        • Februar 2019 - REFERAT
      • 2017
      • 2016
    • ÅRSMØTER
    • MEDLEMSMØTER >
      • August 2017
    • Andre møter
  • NORM

MPN Fagdag November 2020

MPN FAGDAG - 5.november 2020
Hotel Radisson BLU Gardermoen
OG
Webinar over Teams

 
                         PROGRAM
 
09:15                                    Registrering/kaffe/networking

09:50                                    Velkommen – Hans-Jacob Skarpeid, leder i Marint Protein Nettverk
MØTELEDER:                 Gjermund Vogt, Styreleder i Marint Protein Nettverk
 
10:00     NYE TILNÆRMINGER OG PROSESSER

10:00 – 10:20                   Verdiskapning fra fiskeri- og havbrukssidestrømmer - Fokus på smak og bioaktivitet
                                                   Tone Aspevik – Forsker, NOFIMA
10:20 – 10:40                    Bruk av marint protein i fôr-råvarer til fisk - hva er mulig?
                                                    Odd H Johannesen – Kvalitetssjef, Nordlaks AS
10:40 – 11:00                    Networking/kaffe

11:00     NYE PRODUKTER
11:00 – 11:20                    Kjøttindustrien: Bioco - nye muligheter
                                                    Morten Sollerud – Daglig leder, Norilia AS
11:20 – 11:40                    Fremtidens proteinråvarer - Denofas rolle
                                                   
Hege Rivedal Ødegaard - leder for bærekraft, kvalitet og kommunikasjon, Denofa AS

11:40 – 13:00                     Lunch

13:00     REGELVERK, STANDARDER
13:00 – 13:20                     Kvalitetsarbeid og tilhørende aktuelle standarder – kort orientering og oppdatering
                                                     Per Lyslo Kristiansen – Key Account Manager; Seafood & Technical Aqua Services, DNV GL Business Assurance
13:20 – 13:40                     Marint protein og fett i mat og fôr - regelverk og begrensninger
                                                     Lise Rokkones – Seksjonssjef, seksjon sjømat, Mattilsynet
13:40 – 14:00                     Networking/kaffe

14:00     NY TEKNOLOGI
14:00-14:20                        Oil-stripping decanter
                                                    Matteo Betti – Alfa Laval
14:20:14:40                        Presentasjon av nyheter innen separasjonsteknologi fra Flottweg
                                                    Olav Asle Djupevåg – Daglig leder, Norprocess AS
14:40 – 15:00                    Networking/kaffe

15:00     NYTT FRA FORSKNINGENS VERDEN
15:00 – 15:20                    (Presentasjonstittel kommer senere)
                                                    Bjørge Westereng – Førsteamanuensis, NMBU
15:20 – 15:40                    Unravelling chemical fingerprints related to sensory attributes of protein hydrolysates 
                                                    — A case study on a mackerel by-product hydrolysate

                                                    Sileshi G. Wubshet – Forsker, og Diana  Lindberg  - Forsker, NOFIMA
15:40 – 16:00                    Hvordan bevare kvaliteten av nye marine proteinkilder - eksempler fra førstehåndtering av tare og børstemark
                                                   
Inger Beate Standal - Seniorforsker, SINTEF Ocean


Marint Protein Nettverk, c/o Hans-Jacob Skarpeid, Gamleveien 13, 1434 Ås. Org.nr. 912196615.  Tlf 9203 1867.