Marint Protein Nettverk
  • Om MPN
  • Kommende Arrangementer
  • Om medlemmene
  • Team MPN
  • Arkiv
    • FAGDAGER >
      • 2024 OKTOBER
      • NOV 2023
      • NOV 2022
      • NOVEMBER 2020
      • NOVEMBER 2019
      • FEBRUAR 2019 >
        • Februar 2019 - REFERAT
      • 2017
      • 2016
    • MEDLEMSMØTER
  • Kontakt
  • Blogg
  • Om MPN
  • Kommende Arrangementer
  • Om medlemmene
  • Team MPN
  • Arkiv
    • FAGDAGER >
      • 2024 OKTOBER
      • NOV 2023
      • NOV 2022
      • NOVEMBER 2020
      • NOVEMBER 2019
      • FEBRUAR 2019 >
        • Februar 2019 - REFERAT
      • 2017
      • 2016
    • MEDLEMSMØTER
  • Kontakt
  • Blogg
10:00 – 10:20                   Verdiskapning fra fiskeri- og havbrukssidestrømmer - Fokus på smak og bioaktivitet
                                                   Tone Aspevik – Forsker, NOFIMA
10:20 – 10:40                    Bruk av marint protein i fôr-råvarer til fisk - hva er mulig?
                                                    Odd H Johannesen – Kvalitetssjef, Nordlaks AS

11:00 – 11:20                    Kjøttindustrien: Bioco - nye muligheter
                                                    Morten Sollerud – Daglig leder, Norilia AS
11:20 – 11:40                    Fremtidens proteinråvarer - Denofas rolle
                                                   
Hege Rivedal Ødegaard - leder for bærekraft, kvalitet og kommunikasjon, Denofa AS

13:00 – 13:20                     Kvalitetsarbeid og tilhørende aktuelle standarder – kort orientering og oppdatering
                                                     Per Lyslo Kristiansen – Key Account Manager; Seafood & Technical Aqua Services, DNV GL Business Assurance
13:20 – 13:40                     Marint protein og fett i mat og fôr - regelverk og begrensninger
                                                     Lise Rokkones – Seksjonssjef, seksjon sjømat, Mattilsynet

14:00-14:20                        Oil-stripping decanter
                                                    Matteo Betti – Alfa Laval
14:20:14:40                        Presentasjon av nyheter innen separasjonsteknologi fra Flottweg
                                                    Olav Asle Djupevåg – Daglig leder, Norprocess AS

15:00 – 15:20                    Kan vi spise trær?
                                                    Bjørge Westereng – Førsteamanuensis, NMBU
15:20 – 15:40                    Unravelling chemical fingerprints related to sensory attributes of protein hydrolysates 
                                                    — A case study on a mackerel by-product hydrolysate

                                                    Sileshi G. Wubshet – Forsker, og Diana  Lindberg  - Forsker, NOFIMA
15:40 – 16:00                    Hvordan bevare kvaliteten av nye marine proteinkilder - eksempler fra førstehåndtering av tare
                                                   
Inger Beate Standal - Seniorforsker, SINTEF Ocean
Marint Protein Nettverk, c/o Hans-Jacob Skarpeid, Gamleveien 13, 1434 Ås. Org.nr. 912196615.  Tlf 9203 1867.