10:00 – 10:20 Verdiskapning fra fiskeri- og havbrukssidestrømmer - Fokus på smak og bioaktivitet
Tone Aspevik – Forsker, NOFIMA
10:20 – 10:40 Bruk av marint protein i fôr-råvarer til fisk - hva er mulig?
Odd H Johannesen – Kvalitetssjef, Nordlaks AS
11:00 – 11:20 Kjøttindustrien: Bioco - nye muligheter
Morten Sollerud – Daglig leder, Norilia AS
11:20 – 11:40 Fremtidens proteinråvarer - Denofas rolle
Hege Rivedal Ødegaard - leder for bærekraft, kvalitet og kommunikasjon, Denofa AS
13:00 – 13:20 Kvalitetsarbeid og tilhørende aktuelle standarder – kort orientering og oppdatering
Per Lyslo Kristiansen – Key Account Manager; Seafood & Technical Aqua Services, DNV GL Business Assurance
13:20 – 13:40 Marint protein og fett i mat og fôr - regelverk og begrensninger
Lise Rokkones – Seksjonssjef, seksjon sjømat, Mattilsynet
14:00-14:20 Oil-stripping decanter
Matteo Betti – Alfa Laval
14:20:14:40 Presentasjon av nyheter innen separasjonsteknologi fra Flottweg
Olav Asle Djupevåg – Daglig leder, Norprocess AS
15:00 – 15:20 Kan vi spise trær?
Bjørge Westereng – Førsteamanuensis, NMBU
15:20 – 15:40 Unravelling chemical fingerprints related to sensory attributes of protein hydrolysates
— A case study on a mackerel by-product hydrolysate
Sileshi G. Wubshet – Forsker, og Diana Lindberg - Forsker, NOFIMA
15:40 – 16:00 Hvordan bevare kvaliteten av nye marine proteinkilder - eksempler fra førstehåndtering av tare
Inger Beate Standal - Seniorforsker, SINTEF Ocean
Tone Aspevik – Forsker, NOFIMA
10:20 – 10:40 Bruk av marint protein i fôr-råvarer til fisk - hva er mulig?
Odd H Johannesen – Kvalitetssjef, Nordlaks AS
11:00 – 11:20 Kjøttindustrien: Bioco - nye muligheter
Morten Sollerud – Daglig leder, Norilia AS
11:20 – 11:40 Fremtidens proteinråvarer - Denofas rolle
Hege Rivedal Ødegaard - leder for bærekraft, kvalitet og kommunikasjon, Denofa AS
13:00 – 13:20 Kvalitetsarbeid og tilhørende aktuelle standarder – kort orientering og oppdatering
Per Lyslo Kristiansen – Key Account Manager; Seafood & Technical Aqua Services, DNV GL Business Assurance
13:20 – 13:40 Marint protein og fett i mat og fôr - regelverk og begrensninger
Lise Rokkones – Seksjonssjef, seksjon sjømat, Mattilsynet
14:00-14:20 Oil-stripping decanter
Matteo Betti – Alfa Laval
14:20:14:40 Presentasjon av nyheter innen separasjonsteknologi fra Flottweg
Olav Asle Djupevåg – Daglig leder, Norprocess AS
15:00 – 15:20 Kan vi spise trær?
Bjørge Westereng – Førsteamanuensis, NMBU
15:20 – 15:40 Unravelling chemical fingerprints related to sensory attributes of protein hydrolysates
— A case study on a mackerel by-product hydrolysate
Sileshi G. Wubshet – Forsker, og Diana Lindberg - Forsker, NOFIMA
15:40 – 16:00 Hvordan bevare kvaliteten av nye marine proteinkilder - eksempler fra førstehåndtering av tare
Inger Beate Standal - Seniorforsker, SINTEF Ocean